Скопје – Белград – Виена

No Comments

 

Патувањето започна! Од Скопје стигнавме во Белград, каде ни се придружија и колегите од Србија и Црна Гора. Првата европска дестинација е Виена, таму не пречека Амбасадорот на Р Македонија во Виена, Д-р Весна Борозан, која не поздрави и ни посака пријатен пат. Тргнуваме на патување низ Европа, нашите импресии и фотографии можете да ги погледнете во фотогалеријата, а патот до Виена можете да го проследите во продолжение.
Categories: 2007