Патуваа, го почувствуваа светот

No Comments

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ

24 денови, 18 градови, девет држави, неколку нови, искрени пријателства и една огромна, незаборавна авантура. Август 2014-та e сегмент од животот кој засекогаш ќе остане длабоко врежан во нивните сеќавања.

Своите доживувања студентите ги раскажаа низ есеи и ги преточија во фотографии. Фотографиите, беа изложени во Концепт 37, каде посетителите можеа да ја видат Европа низ нивните објективи.  Во рамките на изложбата беше промовиран и краток филм од почетокот на нивното патување во Берлин.

 

Categories: 2014