Европа на дланка за 12те студенти од Македонија

No Comments

Горјан Анастасов е студент од четврта година по Економија, со просечна оценка на студирање 10. Одлично говори Англиски, сепак досега немал можност да патува надвор од Македонија. Горјан отсекогаш имал желба за патување и аплицирал на конкурсот бидејќи сака да открие нови хоризонти, но и да придонесе за градење на позитивната слика за Македонија.  Желбата ова лето ќе му се исполни затоа што тој ќе биде дел од студентите кои од 29 јули ќе патуваат месец дена низ Европа.

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ

Categories: 2014