Галерија

Коктел 2012

Интервју на кандидатите 2012

Изложба на фотографи од патувањето 2011

 

Пат во Европа 2011

 

Пат во Европа 2011  – Берлин

 

Пат во Европа 2010

 

Коктел 2010

 

Изложба на фотографи од патувањето 2009

 

Фотографи од патувањето 2009

 

Коктел [20.07.2009]

 

Изложба 2008

 

Фотографи од патувањето 2007

 

Скопје – Белград – Виена

 

Коктел [09.07.2007]

 

Пополнување на апликациите за виза [03.07.2007]

 

Интервју на кандидатите во Бест Вестерн [30.06.2007]

 

 Промотивна PRESS конференција