Previous Frame Next Frame
 • Повик за пријавување 2017

  Граѓанската асоцијација МОСТ, со поддршка на Фондацијата Роберт Бош и Балканскиот Фонд за Демократија, деветта година по ред ќе го спроведат проектот „Патуваме во Европа“. Имаш желба за патување?

  Read more
  1
 • За проектот

  Основни критериуми, вклучени во формата за апликација, а врз основа на кои жирито треба да ја донесе својата одлука и да ја направи селекцијата се следните

  Read more
  2
 • Селектирани студенти

  Селектирани студенти за Пат во Европа 2017 година

  Read more
  3
 • Model 1
 • Model 1
 • Model 1

ул. Ванчо Мицков 18б,
1000 Скопје, Македонија

тел: +389 2 3099 384
факс: +389 2 3086 430

Бесплатна телефонска линија

080 080 080
e-mail:        tea@most.org.mk